BINE AI VENIT

______ Daca vrei sa stai la taclale si sa schimbi impresii despre filme, cu un ceai sau o cafelutza langa tine, atunci ai nimerit bine. Poti comenta, dezaproba, critica sau doar discuta postarile filmelor recomandate de mine. Nu te costa nimic si nu trebuie neaparat sa te inregistrezi. Pe acest blog nu trebuie decat sa respecti parerile altora si atunci si parerile tale vor fi respectate. _______




luni, 29 martie 2010

Californication

Hank Moody (interpretat nemaipomenit de David Duchovny) este scriitor, nepracticant momentan dar deosebit de talentat, si este intr-o depresie totala. Dintotdeauna am considerat ca artistilor, ca sa fie buni in ceea ce fac, trebuie sa le lipseasca o doaga sau mai multe. Hank nu face o exceptie de la regula. Inca de la primul episod ne scoate ciudateniile sale pe taraba. Incepe cu fanteziile sale, pe care nu are nici o problema in a le pune in practica. Asta deoarece fantezia in sine pare destul de comuna, adica un barbat normal sa-si imagineze ca face sex cu o calugarita ce-l agata in biserica, mi se pare comuna pentru orice barbat in ziua de azi. Dupa care n-are nimic impotriva sa-l infrunte pe nervosul iubit al amantei sale inarmat cu o bata de baseball (care m-a socat cumplit cand l-a apostrofat pe Hank cu apelativul "tataie", actorul avand cu 10 ani mai mult decat mine). Dupa care iar nu are nici o problema in a se duce doar in boxeri la fosta sa sotie sa-si ia fiica la plimbare. Toate acestea le-am enumerat pentru a se realiza starea lui Hank de spirit. Oricum, oricat de dus cu pluta pare el, are un succes nebun la femei (de inteles din punctul meu de vedere). Inca nu m-am lamurit daca farmecul personal sau celebritatea este magnetul principal, sau poate ca amandoua. Dar ca este agatat in librarie de o fata si sedus pur si simplu, asta ma face sa ma intreb multe despre inteligenta si prudenta barbateasca.
Nevasta, care l-a parasit pentru un alt barbat, tocmai ii da marea veste ca doreste sa-si refaca viata. Moment in care, ca mai toti, barbati, femei, cand pierd ceva, realizeaza ca o doreste inapoi. Daca pana in acest moment viata lui de recent burlac parea acceptabila, de acum incolo realizeaza ca viata de om insurat la casa lui, cu nevasta si copil este totusi mai atragatoare. Pana aici nimic n-ar fi nimic iesit din comun daca barbatul ales de fosta sa sotie n-ar avea o fata foarte draguta de 16 ani pe care Hank descopera cu stupoare ca este aceeasi cu fata care l-a agatat in librarie.
Cam asa v-as introduce in magica lume a lui Hank Moody. O lume fascinanta care se imparte intre sotie, fiica sa, si femeile frumoase de care nu se mai satura. As recomanda acest serial femeilor in general. Din acest serial veti intelege (cele care n-au inteles deja) ce are de fapt un barbat (tata, sot, amant) in cap.
Cum n-am terminat de vazut inca prima serie, mai urmeaza sa va tin la curent. Dar il recomand tuturor celor care vor sa se binedispuna cu un film hilar, usor cu picioarele pe pamant si usor cu capul in nori (personal am ras sa mor inca de la primul episod). Aveti de toate aici, dar mai ales un film de nota 10 (pe care momentan l-am interzis baietilor mei de 13 si 9 ani).

2 comentarii:

minoki spunea...

Si eu zic ca filmul este de nota 10. Este comic(mai ales prima serie) si foarte realist. Mi separe ca trateaza problema barbatului ajuns la varsta de criza, cand o ia razna.Cu atat mai mult can mai este si putin misogin. Actorii sunt de nota 10 .Mie una mi-a placut foarte mult!

Claudia spunea...

da, aici ai punctat foarte bine cu varsta de criza. eu am omis asta. dar misoginul...eu cred ca toti barbatii sunt misogini. doar ca unii doar o gandesc (si n-ar recunoaste pentru nimic in lume ca sa nu dea rau), pe cand altii o spun pe sleau. n-am intalnit nici un barbat care sa nu considere ca barbatii sunt mai superiori decat femeile. deja m-am resemnat pe chestia asta si acuma ma si amuza. eh, asa sunt ei si trebuie sa-i acceptam asa cum sunt ca si ei ne accepta multe chichite :)))

Filme

2012 50 First Dates 8mm 9 A Single Man Accidental Husband After The Sunset Alice in Wonderland All About Steve Amadeus Anger Management As good as it gets Avatar Bolt Bride Wars Brokeback Mountain Bruce Almighty Californication Cast Away Charade City of Angels Clash of the Titans Coraline Couples Retreat Crazy on the Outside Cuibul de Vespi Daybreakers Doubt Eclipse Edge of darkness Eight Below Entrapment Everybody's Fine Failure to Launch Fierce Creature For a Few Dollars More Forest Gump Gattaca Girl Interrupted Gone wirh the Wind Goodbye Again Groundhog Day Harry Potter He's not That Into You How to Lose a Guy in 10 Days Ice Age Inception It's Complicated Jesus of Nazareth Juno Kafka Kinky Boots Knight and Day Law Abiding Citizen Law of Atraction Liar Liar Life or Something Like It Lord Of The Rings Meet Joe Black Meet the Fockers Meet the Parents Memoirs of a Geisha Midnight in the Garden of Good and Evil Million Dollar Baby Mystic River New Moon Orphan Presumed Innocent Priest Prime Prince of Persia: The Sands of Time Prison Break Push Pushing Tin Ransom Rebecca Roman Holiday Romeo And Juliet Sabrina Salt Se7en Sherlock Holmes Shutter Island Something's Gotta Give Stardust Strange Bedfellows The Big Fish The Blind Side The Box The Bucket List The Game The Green Mile The Hangover The Imaginarium of Doctor Parnassus The Joy Luck Club The Men Who Stare at Goats The Mirror Has Two Faces The Night of the Iguana The Prestige The Proposal The Ring The Shawshank Redemption The Switch The Talented Mr. Ripley The Terminal The Thomas Crown Affair The Tourist The Ugly Truth The Valentine's Day The Village The Wolfman True Crime True Lies Twilight Twister Under Suspicion Up in the Air Wanted Wedding Crashers What Happens in Vegas What Women Want Yes Man You've Got Mail

Pe ani

1939 (1) 1940 (1) 1953 (1) 1954 (1) 1961 (1) 1963 (1) 1964 (1) 1965 (1) 1966 (1) 1968 (1) 1977 (1) 1984 (1) 1987 (1) 1989 (1) 1990 (1) 1991 (1) 1993 (2) 1994 (3) 1995 (1) 1996 (3) 1997 (6) 1998 (3) 1999 (6) 2000 (4) 2001 (3) 2002 (3) 2003 (6) 2004 (8) 2005 (6) 2006 (3) 2007 (4) 2008 (7) 2009 (28) 2010 (15)

Categorii Filme

actiune (24) animatie (5) biografic (5) comedie (54) crime (21) drama (73) familie (23) fantastic (24) horror (6) mister (18) musical (2) ONLINE (20) razboi (3) romantice (55) sf (4) sport (1) thriller (18) western (1)

Faceți căutări pe acest blog