BINE AI VENIT

______ Daca vrei sa stai la taclale si sa schimbi impresii despre filme, cu un ceai sau o cafelutza langa tine, atunci ai nimerit bine. Poti comenta, dezaproba, critica sau doar discuta postarile filmelor recomandate de mine. Nu te costa nimic si nu trebuie neaparat sa te inregistrezi. Pe acest blog nu trebuie decat sa respecti parerile altora si atunci si parerile tale vor fi respectate. _______




luni, 15 februarie 2010

New Moon


New Moon este partea a doua a seriei Twilight. Cum Twilight a fost o introducere in serie, pentru a urmari filmul New Moon trebuie sa vezi filmul Twilight. Filmul incepe cu un cosmar al Bellei in care ea este foarte batrana si Edward al ei este in continuare tanar si frumos. Cosmarul ei are o foarte mare legatura cu evenimentul foarte important care urmeaza: ziua ei de nastere. Bella urmeaza sa implineasca 18 ani si asta inseamna ca deja va fi mai batrana decat Edward. O zi inceputa atat de timpuriu cu un cosmar nu poate prevesti un final prea bun. Petrecerea pregatita de familia de vampiri a lui Edward se termina cat mai prost cu putinta. Bella, incercand sa desfaca unul din cadouri, se taie la deget. Jasper, fratele lui Edward, care nu se prea putea controla ca ceilalti membrii ai familiei sale, si provocat de mirosul sangelui ei, incearca s-o atace. Este la un pas de a reusi daca ceilalti vampiri n-ar fi incercat din toate puterile sa-l retina. Dupa un asemenea incident Edward, si familia lui, ajunge la concluzia ca pentru a o proteja pe Bella este mai bine sa dispara din viata ei definitiv. Este de inteles perioada neagra din viata Bellei care urmeaza. Bella intra intr-o stare aproape catatonica de deprimare. Doar amenintarile tatalui ei ca o va trimite inapoi la maica-sa o vor scoate din aceasta stare. Cand descopera ca are viziuni cu Edward atunci cand se afla in pericol de moarte, devine un soi de dependenta de adrenalina. Hotaraste sa invete sa mearga cu motocicleta si aici intervine Jacob Black cu care se imprieteneste mai mult decat ar fi vrut. Acesta se indragosteste de ea si-si declara sentimentele pe fata. Totul ar fi putut lua o intorsatura mai linistita in viata Bellei: sa se indragosteasca la randul ei de un baiat normal care o iubeste foarte tare si cu care poate sa-si intemeieze o familie si sa duca o viata obisnuita. Dar se pare ca pentru Bella nu exista viata obisnuita. Jacob are la randul sau un secret neobisnuit si periculos care ii poate pune viata in pericol. Un secret foarte strans legat de secretul lui Edward. Se pare ca Jacob (ca si alti membri ai tribului sau) se poate transforma intr-un lup urias, letal pentru vampiri.
Filmul, avand un regizor nou, ma asteptam sa ma dezamageasca. Placandu-mi atat de mult primul film, nu am inteles de ce sa schimbi un regizor cu care ti-a mers foarte bine de prima data. Dar, scenele de actiune sunt mai multe si mai spectaculoase. Cam prea date cu incetinitorul dar totusi spectaculoase. Mi-a placut introducerea lui Jacob in acest cerc romantic. Nu m-ar fi deranjat daca scenele dintre cei doi erau un pic mai romantice dacat atat. Fanii lui Edward ar putea fi scandalizati dar mie mi-a placut de Jacob destul de tare. Dragostea lui patimasa pentru Bella este dezarmanta. Toata haita de lupi cel putin pare foarte impresionanta. In final, alegerea Bellei ar putea fi dintre Cei Reci si Cei Fierbinti. "Cand nu poti fi cu cel pe care-l iubesti, vei sta cu cel care te iubeste?"


De asemenea il puteti urmari online urmand acest link

7 comentarii:

EllA spunea...

Se pare ca ultima remarca este des intalnita si in viata de zi cu zi: "Cand nu poti fi cu persoana pe care o iubesti, vei sta cu persoana care te iubeste?"
Oare este corect fata de tine sau fata de persoana alaturi de care esti?....Dar ... ce mai este "CORECT" ... in ziua de astazi?!

Claudia spunea...

Desi nu este cazul acestui film, fiindca Edward o iubea pe Bella, daca nu poti fi cu cel pe care-l iubesti, fiindca acesta nu te vrea, macar stai cu cel care te iubeste si pe care poti invata sa-l iubesti. Oricum Jacob nu era chiar asa greu de iubit.

Claudia spunea...

pe data de 12 martie 2010 apare trailerul de la Eclipsa :)

Alisa spunea...

de abia astept trailerul :D

Alisa spunea...

tot ce sper este sa nu primesc vreo dezamagire :P din partea regizorului

Claudia spunea...

eh, nu prea cred. eu cred ca va fi mai misto decat toate. de-abia astept

Unknown spunea...

Salut,daca vrei sa faci link exchange cu http://www.filmesubtitrate.biz ,astept mail cu titlu si link`ul tau filmesubtitratebiz@yahoo.com

Filme

2012 50 First Dates 8mm 9 A Single Man Accidental Husband After The Sunset Alice in Wonderland All About Steve Amadeus Anger Management As good as it gets Avatar Bolt Bride Wars Brokeback Mountain Bruce Almighty Californication Cast Away Charade City of Angels Clash of the Titans Coraline Couples Retreat Crazy on the Outside Cuibul de Vespi Daybreakers Doubt Eclipse Edge of darkness Eight Below Entrapment Everybody's Fine Failure to Launch Fierce Creature For a Few Dollars More Forest Gump Gattaca Girl Interrupted Gone wirh the Wind Goodbye Again Groundhog Day Harry Potter He's not That Into You How to Lose a Guy in 10 Days Ice Age Inception It's Complicated Jesus of Nazareth Juno Kafka Kinky Boots Knight and Day Law Abiding Citizen Law of Atraction Liar Liar Life or Something Like It Lord Of The Rings Meet Joe Black Meet the Fockers Meet the Parents Memoirs of a Geisha Midnight in the Garden of Good and Evil Million Dollar Baby Mystic River New Moon Orphan Presumed Innocent Priest Prime Prince of Persia: The Sands of Time Prison Break Push Pushing Tin Ransom Rebecca Roman Holiday Romeo And Juliet Sabrina Salt Se7en Sherlock Holmes Shutter Island Something's Gotta Give Stardust Strange Bedfellows The Big Fish The Blind Side The Box The Bucket List The Game The Green Mile The Hangover The Imaginarium of Doctor Parnassus The Joy Luck Club The Men Who Stare at Goats The Mirror Has Two Faces The Night of the Iguana The Prestige The Proposal The Ring The Shawshank Redemption The Switch The Talented Mr. Ripley The Terminal The Thomas Crown Affair The Tourist The Ugly Truth The Valentine's Day The Village The Wolfman True Crime True Lies Twilight Twister Under Suspicion Up in the Air Wanted Wedding Crashers What Happens in Vegas What Women Want Yes Man You've Got Mail

Pe ani

1939 (1) 1940 (1) 1953 (1) 1954 (1) 1961 (1) 1963 (1) 1964 (1) 1965 (1) 1966 (1) 1968 (1) 1977 (1) 1984 (1) 1987 (1) 1989 (1) 1990 (1) 1991 (1) 1993 (2) 1994 (3) 1995 (1) 1996 (3) 1997 (6) 1998 (3) 1999 (6) 2000 (4) 2001 (3) 2002 (3) 2003 (6) 2004 (8) 2005 (6) 2006 (3) 2007 (4) 2008 (7) 2009 (28) 2010 (15)

Categorii Filme

actiune (24) animatie (5) biografic (5) comedie (54) crime (21) drama (73) familie (23) fantastic (24) horror (6) mister (18) musical (2) ONLINE (20) razboi (3) romantice (55) sf (4) sport (1) thriller (18) western (1)

Faceți căutări pe acest blog